Fragt fra 29,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,- Hurtig levering (1-3 dage) 14 dages fuld returret
Søg
Filters
Close

Returnering

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på annabandana.dk.

Du kan bruge vores returanmodning ved at gå ind på din konto, og under "Ordrer" trykke på "Retur vare(r)". Du kan også bruge dette link

Du kan også vælge at købe et GLS returlabel af os for 49 kr., så kan vi nemlig følge din pakke med track and trace, og du ved den kommer trygt frem til os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  • a) har modtaget din vare
  • b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejser sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i en ordre, og som leveres enkeltvis.
  • c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via AnnaBandana@AnnaBandana.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

top